Skip to content

Virksomhedens kommunikation

Newsflow

Kernen i enhver virksomheds adgang til sit marked er den kommercielle strategi. Den udlægger hvorfor virksomheden eksisterer, hvad den laver, og hvordan den har til hensigt at nå sit marked.

Når en strategi er lavet, så skal den imidlertid på arbejde. For så vidt angår markedsføring, så skal den udmøntes i planer, målgrupper og budskaber. Disse skal igen realiseres som konkret indhold, der kan udbredes på de relevante kanaler. Disse aktiviteter kaldes under ét for et “Newsflow”, og de udgør en betydelig del af hvad theView laver for vores kunder.

Sociale medier

I dag er der stort set ingen virksomheder, som kan tillade sig helt at ignorere de sociale medier. Typen og frekvensen af aktiviteter kan være meget forskellig, alt efter hvad man laver, og hvem éns publikum er, og man skal vælge de rigtige platforme – men det er sjældent klogt at være helt usynlig.

gemini-newsflow

Det har selvfølgelig noget at gøre med den “reach”, eller rækkevidde, virksomhedens budskaber kan have over for det rette publikum, men der er også en anden vigtig grund: Mange bruger i dag de sociale medier som en søgemaskine. Hvis de søger efter din virksomhed der og ikke finder noget, eller finder en utroværdig tilstedeværelse, så har det selvfølgelig indflydelse på deres indtryk, og dermed på eventuelle købsbeslutninger eller anbefalinger.

Artikler, blog & presse

Der er ofte god grund til at overveje, om det er relevant at have en blog eller en artikel-side på sin hjemmeside. Rent bortset fra at det kan være en åbenlys kanal til virksomhedens vidensdeling, og dermed underbygge fagligheden, så kan det for eksempel også hjælpe i forhold til søgemaskinerne. De tillægger det værdi, at der sker noget nyt på en hjemmeside – og er teksterne skrevet rigtigt i forhold til de relevante søgeord, så bliver det også nemmere at præsentere potentielle kunder for lige netop din virksomhed, når de søger.

Det kan også være relevant at søge eksponering via pressen. Det opfattes ofte som en “blåstempling”, når en virksomhed har været i avisen eller TV. Disse medier har også stadig en betragtelig rækkevidde – og så kan man jo selvfølgelig også dele historier fra pressen via sine øvrige kanaler.

dogley-berlingske

Mails & mail-automatisering

Man hører ofte, at email er “død” og hører fortiden til. Fakta er imidlertid, at email stadig overgår alle andre digitale kanaler, når det gælder om at konvertere kontakter til betalende kunder. Sørger man for at indsamle sine mail-abonnenter rigtigt, så virksomheden matcher med behov og interesser, så kan man få rigtig meget forretning ud af sine email-kampagner.

Vi hjælper med at få emails til at se rigtige ud, at få de rigtige budskaber og “call to action” præsenteret optimalt, med at opsætte formularer til hjemmeside og sociale medier til opsamling af adresser, og med at automatisere kommunikationen, hvor dét er relevant.

fundstower-mail

Virksomhedens stemme

Vi sørger for at holde linjen, og styrer de underleverandører der er relevante. Det kan være tekst, video, grafik og andre elementer der skal til for at levere budskabet rigtigt på den pågældende kanaler. Vi står også for at overvåge kanalerne, indsamle data, og udvikle aktiviteterne så de hele tiden bliver bedre og mere effektive til at understøtte din forretning og udmønte den strategi der er lagt.

Der er mange knapper der skal drejes og trykkes på, men vi er vant til det – og så kan du fokusere på din kerneforretning imens!

Oversigt

Produkter & Serviceydelser

Se hvilke leverancer der er tilgængelige fra theView. 

tv-services-image-link

Kom tættere på

Invitationer & inspiration

Abonnér på theViews nyhedsmails, og vær blandt de første der får besked, når vi inviterer gæster til erhvervsevents, og når der er nyheder og inspiration til dig.

DA