Hoppa till innehåll

WEBINAR

Marketing
– mål, eksekver og få succes

Torsdag, den 6. oktober 2022
10.00 – 10.45

FÅ INDSIGT I…

  • Hvad datadrevet marketing er, og det er en afgørende konkurrenceparameter for både store og små virksomheder.
  • Hvordan du kommer i gang på en måde, hvor du undgår at investere tid og penge på marketingaktiviteter og IT-systemer, du slet ikke har brug for.
  • Hvordan du hurtigst muligt får omsat data til vigtig viden, som du kan omsætte til mere omsætning eller indtjening.

 

FOR DIG DER…

Ønsker at skabe kommerciel vækst, og er virksomhedsleder, ansvarlig for salg og marketing eller på anden vis har indflydelse på, hvordan din virksomhed opnår kommerciel vækst. 
 
Webinaret tager kun 45 min. – til gengæld kan det øge din virksomheds omsætning og indtjening betragteligt.
 
 

Ja tak, jeg vil gerne deltage!

Afholdes af…

Malene-pasfoto

Webinaret afholdes af Malene Jordt Andersen, der rådgiver, uddanner og hjælper virksomheder til at arbejde mere professionelt, struktureret og databaseret med deres kommunikation og marketing, så de opnår en konkurrencefordel ift. deres konkurrenter. 

På webinaret deler hun erfaringer fra mere end 20 års strategisk, taktisk og operationelt arbejde med datadrevet marketing. Malene har dels arbejdet 15 år i store internationale koncerner som Telenor, Eniro og DB Schenker. 
 
De sidste 7 år, har hun arbejdet som ekstern rådgiver for virksomheder, der ønsker at skabe vækst gennem mere målrettet, struktureret og digitaliseret marketing og salg.
 
mja@theviewmail.com
93 950 955
 
 

kom os närmare

inbjudningar & inspiration

Prenumerera på nyhetsmejls från theView, och bli bland de första som får besked när vi bjuder in gäster till affärs-events, och när det finns nyheter och inspiration för dig.

SE