Skip to content

Det begyndte omkring årtusindskiftet

Vi kom ud af forretningen

Selv om nogle af partnernes erfaring med ledelse, marketing og salg går længere tilbage, opstod selskabets aktiviteter i 1999, da et par forretningsudviklingsaktiviteter blev gennemført i en mindre virksomhed, der stadig eksisterer som en del af virksomhedens koncern.

I 2005 blev den virksomhed, der i dag er moderselskabet, grundlagt. Det var stadig fokus at udvikle virksomheder primært ved at arbejde som konsulenter for kunders topledelse, men også at foretage salgseksekvering for nogle af disse klienter. To år senere blev kontorlokalerne fordoblet, og under hele den finansielle krise fastholdt selskabet stabiliteten, og støttede fortsat kunder med kundeerhvervelse og med at navigere i et faldende marked.

Leverance af markedsadgang

Vi blev en kommerciel taskforce

I 2011 indgik selskabet en alliance med reklamebureauet BLIND, og fuldendte den kommercielle fokus ved at inkludere markedsføring som en primær tjeneste. Dermed var ledelse, markedsføring og salg dækket på tværs af en integreret taskforce. Det blev godt modtaget af både store kunder og af markedet for små og mellemstore virksomheder (SMB), og det ledte til opkøbet af BLIND i starten af 2013.

For at matche den kommercielle produkt og serviceporteføljen, skiftede virksomheden navn i foråret 2013 og lancerede de to brand ’theView’ og ’theView agency’ med en tilhørende tagline, der opsummerer hvad nøglen succesfaktoren er; Market Access.

Det følgende år flyttede en sammenlignelig virksomhed med navnet Beyond Unltd. ind og styrkede theView markant indenfor online marketing. Med udgangen af 2014 blev dette selskab opkøbt, og med opkøbet fulgte venture aktiviteter, investorer og en portfolio of start-ups, som muliggjorde en ny forretningsdivision. Denne division blev introduceret under navnet ‘theView Ventures’ i starten af 2015 og fokuserer på at tilvejebringe finansiering af vækst.

Efter længe at have understøttet kunder i internationale aktiviteter, blev 2016 indledt med at åbne det første internationale theView kontor. theView er med dette initiativ aktiv med selskaber og kontorer i Danmark og Sverige.

En komplet kommerciel palette

Vi bygger og skaber vækst i virksomheder

theView inkluderer to forskellige internationale divisioner. theView Ventures der formidler funding til nye og etablerede virksomheder samt forretningsmuligheder til investorer, og theView Agency der leverer øget markedsadgang og kundeerhvervelse via en taskforce bestående af ledelse, marketing og salgsspecialister.

Disse to divisioner tillader theView at tilbyde den ekspertise og de kommercielle værktøjer og ressourcer, der kræves, for at accelerere vækst for vores kunder.

Hvis markedets krav og virksomhedens tilbud er tilpasset, er det at få adgang til markedet, kun et spørgsmål om dygtig kommunikation. Det er her, markedsføring og salg kommer i spil. Aktiviteterne i theView omfatter derfor også lederskab og kommunikation, altsammen noget der giver vores kunder adgang til deres markeder.

Oversigt

Produkter & Serviceydelser

Se hvilke leverancer der er tilgængelige fra theView. 

tv-services-image-link

Kom tættere på

Invitationer & inspiration

Abonnér på theViews nyhedsmails, og vær blandt de første der får besked, når vi inviterer gæster til erhvervsevents, og når der er nyheder og inspiration til dig.

DA