Skip to content

Ide – Hvad vi  løser

Vi skaber markedsadgang

Alle virksomheder har brug for adgang til deres markeder. Dette gælder for investorer, nystartede virksomheder og etablerede virksomheder. Vi skaber denne markedsadgang for vores partnere og kunder. Det handler om at bygge bro mellem det en virksomhed tilbyder og den efterspørgsel, der eksisterer på markedet. En godt udtænkt virksomhedensstrategi og forretningsplan skal beskrive hvorfor, hvad og hvordan dette gøres.

Hvis markedets krav og virksomhedens tilbud er tilpasset, er det at få adgang til markedet, kun et spørgsmål om dygtig kommunikation. Det er her, markedsføring og salg kommer i spil. Aktiviteterne i theView omfatter derfor også lederskab og kommunikation, altsammen noget der giver vores kunder adgang til deres markeder.

Mission – Hvordan vi gør det

theView Agency leverer kundeerhvervelse

theView Agency er fokuseret på dén ting, der virkelig retfærdiggør en virksomheds eksistens, nemlig at erhverve kunder. Vi gennemfører planlægningen, der kan gøre en virksomhed til en business game changer. Med særligt fokus på markedsføring og succesfulde salg, sikrer vi vores kunder den faktiske markedsadgang.

theView Ventures leverer forretningudvidelse

theview Ventures er fokuseret på at muliggøre nystartede og etablerede virksomheder at blive game changers indenfor deres marked. Vi rejser den nødvendige finansiering og giver derved mulighed for at investere i markedsadgang. Vi supplerer dette ved at sikre adgang til ressourcer til at støtte en vellykket business acceleration.

Vision – Hvad vi sigter efter

Vi udvikler Game Changers

Det er dejligt at se en virksomhed vokse, og den succes, der kommer til alle involverede parter, er det, der driver os. Men vi er endnu mere ambitiøse end det.

Vores vison er at gøre theView til en virksomhed, der har evnen til gentagne gange, at producere rigtige Game Changers på internationalt plan. Det betyder at hjælpe virksomheder og nystartede virksomheder til at udvikle sig til virksomheder, der ændrer, hvordan et marked eller en bestemt type funktion opfattes.

Vi gør det delvist pga de potentielle finansielle konsekvenser, og sandsynligvis fordi forfængeligheden inspirerer os til at efterlade en arv. Men mest af alt, gør vi det, fordi rejsen dertil er sjov og spændende!

Kerneværdier – Hvordan vi arbejder

Vi udforsker, engagerer & udfører
med passion & lederskab

Vores kerneværdier er meget mere end hensigten. De dikterer, hvordan vi styrer theView. Vi vælger medarbejdere og partnere baseret på deres evne til at udføre vores kerneforretning, mens de udøver netop disse værdier.

Passion

Vi ønsker at se mennesker og virksomheder lykkes. Det er passionen for forretning, der driver os. Det er passionen, der inspirerer os til at gøre mere end de fleste. Det er passionen, der gør det sjovt, og det er nøglen til alt, hvad vi gør.

Udforsk

Vi udforsker, fordi vi ønsker at være ‘ahead of the game’. For at nå vores mål, er vi nysgerrige og vi udforsker nye værktøjer, nye markeder, nye muligheder og nye måder at drive forretning på.

Engager

Vi engagerer alle relevante ressourcer for at lykkes. Dette omfatter vores team, vores netværk og vores kunders medarbejdere og samarbejdspartnere. Vi ønsker at samarbejde og derved lægge maksimal kraft bag de mål, vi sigter mod.

Udfør

Vi måler de resultater, vi skaber for vores kunder. Resultater er det eneste, de virkelig ønsker at betale for, og det er det eneste, der virkelig ændrer noget. Vores præstationer tæller, og det giver os mulighed for at udføre.

Lederskab

Vi ser ledelse som en afgørende succesfaktor, der – på daglig basis – skal indgå i den måde, vi driver forretning. Det er denne ledelse, der inspirerer folk til at handle, vise vejen og flytter virksomheder fremad.

Oversigt

Produkter & Serviceydelser

Se hvilke leverancer der er tilgængelige fra theView. 

tv-services-image-link

Kom tættere på

Invitationer & inspiration

Abonnér på theViews nyhedsmails, og vær blandt de første der får besked, når vi inviterer gæster til erhvervsevents, og når der er nyheder og inspiration til dig.

DA