Skip to content

Virksomhedens digitale centrum

Websites & Apps

På nettet bliver man fundet via direkte opslag, søgninger og annoncering. Her folder man sine budskaber ud, og her bygges bro fra den digitale verden til den fysiske.

Vi er ofte involveret i at designe og bygge websites for vores kunder, så de understøtter strategi og profil. Typisk har vi også været med til at udarbejde strategien og identiteten – og selvom vi ikke har, så står vi på mål for, at den plan der ligger, og den profil virksomheden har, bliver ført igennem.

Vi er skarpe på det æstetiske og har samtidig klart fokus på hvordan sitet kommunikerer og konverterer. Dette understøttes af gennemarbejdede customer journeys, der skaber de ønskede resultater.

Lad os vise dig et par eksempler…

permizon-1024x700-1

Webshops

Et website, der skal præsentere et varesortiment på en brugbar måde, og som skal stille en brugervenlig og sikker købsfunktion til rådighed, betyder at der er særlige krav til både design og implementering.

dogley

Dogley – deleplatformen for hundeelskere – er reelt et såkaldt “multivendor-miljø”, hvor køber og sælger af en ydelse bringes sammen på en platform hvor de kan føle sig trygge, og deres handel faciliteres.

Hos FirstParty kan man bestille alt hvad der skal til for at holde en fest direkte på hjemmesiden. Med så stort et udvalg af specialiserede varer skal overblik og navigation være i orden.

firstparty

Internationale websites

Det ligger i den digitale verdens natur, at den nemt overskrider geografiske grænser. Vi har udviklet en række websites, hvis brugere overvejende eller udelukkende befinder sig uden for Danmark.

shores

Shores har hovedkvarter i Miami og sælger møbler til krydstogtskibe og hoteller over hele kloden. Sitet leverer omfattende information om det store produktsortiment.

Funds Tower er en dansk startup med international rækkevidde, som sikrer større afkast af investeringer. Sitet henvender sig til potentielle investorer og er bygget til at vokse.

fundstower
veridens

Veridens har hjemme i Sverige, men er i stand til at digitalisere certificering overalt i verden. Sitet er skabt til at være frontend på en Business-to-business webshop.

NATIONALE WEBSITES

Vi har lang erfaring med at levere nationalt forankrede websites i flere lande. Herunder kan du se nogle eksempler på sider, der er lavet til ét land. 

Infolink er en af Danmarks ældste IT-virksomheder, og stadig på den digitale forkant. Sitet er skabt til at vise et stærkt konceptualiseret produktsortiment samt kundetilpassede løsninger.

infolink
enstall

Enstall håndterer alle former for el- og A/V-installationer og service på både små og store projekter. Siden skal skabe tryghed for en høj leverancesikkerhed.

Skal der flyttes eller opbevares er JD Logistik de rigtige at tale med. Med et bredt produktsortiment er det afgørende, at ydelserne organiseres på en måde der er gennemskuelig for kunderne.

jd

ONE-PAGE WEBSITES

Somme tider skal der bare en enkelt side til – om det så er virksomhedens “digitale flyer”, der skal få folk til at tage kontakt, eller en landing page for et specifikt projekt, som skal sende trafikken videre i en digital salgs- eller kommunikations-tragt.

uncodes

Incodes leverer programmering og rådgivning til professionelle A/V-løsninger. På én side præsenteres kompetencer, referencer og kontaktinformation.

Den digitale hoveddør

Hvis din virksomheds digitale univers skal stå helt skarpt, så hjælper vi, fra ide over udvikling til lancering og drift. Vi leverer den styring og støtte, der sikrer at projektet når i mål, og er i stand til at levere værdi til din forretning.

Oversigt

Produkter & Serviceydelser

Se hvilke leverancer der er tilgængelige fra theView. 

tv-services-image-link

Kom tættere på

Invitationer & inspiration

Abonnér på theViews nyhedsmails, og vær blandt de første der får besked, når vi inviterer gæster til erhvervsevents, og når der er nyheder og inspiration til dig.

DA