Skip to content

Virksomheden i den fysiske verden

Offline-materialer

Selvom verden er blevet digital omkring os, så bør man som forretning ikke undervurdere den fysiske verden. Nok er dine kunder og relationer meget på nettet – men de er stadig mere offline. Samtidig peger undersøgelser på at vi mennesker stadig husker brands bedre, når vi har mødt dem i vores fysiske virkelighed, end hvis vi kun kender dem fra skærmen.

Her er nogle eksempler på offline-materialer, som kan bidrage i betydelig grad til din virksomheds brand og profil, og endda sætte positivt aftryk direkte på dit salg, når de bliver brugt rigtigt.

Kataloger & blade

Det trykte materiale er selvfølgelig en klassiker. Med stadig bedre digitale trykteknikker er det muligt at være kreativ, og stadig skabe materialer der er til at have med at gøre inden for de fleste markedsføringsbudgetter. 

Om det rigtige for din forretning er et opmærksomhedsskabende visitkort, et katalog på 100 sider, noget ind imellem, eller en kombination af flere ting – det kommer an på de specifikke behov og ønsker. Det hjælper vi selvfølgelig gerne med at afdække.

infolink-flyer
reserven
shores-1-1024x1024-1
shores-inside-2-1024x1024-1

Handouts & materialer

Visitkortet er nok den type handout som er mest almindeligt. Selvom de fleste efterhånden er på LinkedIn, så er et visitkort på ingen måde irrelevant – det kan nogle ting, som den digitale forbindelse ikke kan.

For eksempel husker vi hinanden bedre, når vi har udvekslet en fysisk ting med hinanden. At række en person et visitkort er også en god ice-breaker og anledning til at bede om deres kort eller kontaktinformationer. Og så kan visitkortet ligge på skrivebordet eller hænge på en opslagstavle og minde os om at vi har mødt den person, og måske skulle tage fat i dem og sætte et møde i bogen…

Der findes selvfølgelig også en masse andre former for handouts. Det kan være en one-pager om et produkt eller om virksomheden til støtte for salget, eller måske er det en flyer, man laver i forbindelse med et event man holder eller er med til, eller et stykke materiale der kan hjælpe eventuelle partnere i virksomhedens salgskanaler med at profilere eller sælge den.

flyer-enstall
Gemni-flyer
fundstower-visitkort-1024x1024
gemni-1024x1024

Skiltning, facader og lignende

Formålet med at have en visuel identitet er at sætte folk i stand til at huske og tænke på din virksomhed, når de ser den. Derfor skal den ud i verden, hvor der er en chance for at blive set. Igen er der utallige måder at gøre det på.

En roll-up er en simpel og praktisk måde at etablere en fysisk tilstedeværelse. De kan bruges i forbindelse med at man gerne vil fremhæve et specifikt budskab – for eksempel en kampagne – i sine egne forretningslokaler, eller som profilering i forbindelse med udstillinger og messer, afholdelse af events og foredrag, eller til noget helt andet.

rollup-ny

En anden oplagt form for eksponering er at have sit brand på bilen, som jo ikke bare bliver set af andre trafikanter når den kører; den står også og fungerer som en plakatsøjle, når den er parkeret.

bladt-ny

Og så er der selvfølgelig alle de mange tilgængelige former for skiltning til bygningen og lokalerne, både udenpå og indenfor.

veriden
poster-1

Merchandise

Merchandise er et begreb der dækker alle de ting der i princippet lige så godt kunne være salgsvarer, og som bærer virksomhedens brand. Det vil sige brugsgenstande af enhver art, mad- og drikkevarer, beklædning, telefoncovers og meget mere – det er nærmest kun tilgængeligheden der sætter grænser. Man kan sætte sit brand på alt, hvis det er relevant for profil eller forretning.

enstall-vin
theview-paraply
tshirt-1024x1024
shores-klister-1024x1024

Virksomhedens ansigt

Lad os hjælpe dig med at finde ud af, hvordan du kan styrke dit brand og din forretning gennem den helt rigtige tilstedeværelse i den fysiske verden, og hvordan aktiviteterne skal passes ind i dine salgs- og marketingplaner.

Oversigt

Produkter & Serviceydelser

Se hvilke leverancer du får adgang til hos theView. 

tv-services-image-link

Kom tættere på

Invitationer & inspiration

Abonnér på theViews nyhedsmails, og vær blandt de første der får besked, når vi inviterer gæster til erhvervsevents, og når der er nyheder og inspiration til dig.

DA