Skip to content
Ventures

Din forretningspartner

Skaffer kapital og acceleration til din virksomhed eller startup

Finansiering & investering

Funding, venture cases og accelerator

Ventures leverancer

processfigur-ventures-reup

Ventures leverancer

processfigur-ventures-mobil
tv-ventures-what

KAPITAL TIL DIN ACCELERATION

theview Ventures udvikler gennemarbejdede forretningsplaner, der kan sikrer midler til virksomhedsekspansion via vækst og internationalisering.

Vores ydelser er baseret på engagement, erfaring, teamindsats, et stærkt netværk og kompetencer.

Uanset om en virksomhed er en startup eller en etableret virksomhed, kan vi tage ansvar for finansieringsprocessen og støtte forretningenacceleration.

tv-ventures-how

ADGANG TIL VELLYKKEDE INVESTERINGER

Det overordnede formål med vores venture aktiviteter er at skabe succesfulde, skalerbare virksomheder, der genererer høj fortjeneste til ejerne og investorerne.

Med vores kommercielle baggrund og erfaring, har vi mulighed for at udvælge og udvikle forretningsmuligheder, der er potentielt rentable investeringer med højt afkast.

Dertil kommer, at vi kan levere de manglende kommercielle ressourcer i form af ledelse, salg og markedsføring, hvorved vores samarbejdspartnere har en højere sandsynlighed for en vellykket investering.

tv-ventures-why

MATCHER PENGE MED MULIGHEDER

theview Ventures kan skaffe den nødvendige finansiering til at gøre en drøm til virkelighed. Vi arbejder med Venture kapitalister (VCs), Business Angels, acceleratorer, direkte med virksomheder og den offentlige sektor.

For at sikre at forretningsplanerne er attraktive, udvikles og valideres de af specialister, der ikke kun fungerer som rådgivere, men som er aktive forretningsudviklere på daglig basis.

Investorere kan derfor investere i en kvalificeret portefølje af selskaber, eller de kan investere – og potentielt deltage – i en konkret sag, der er blevet kommercielt forberedt til take-off.

Oversigt

Produkter & Serviceydelser

Se hvilke leverancer der er tilgængelige fra theView. 

tv-services-image-link
tv-icon-startup-bg

Funding og acceleration for startups

tv-icon-funding-bg

Forretningsmuligheder for investorer

tv-icon-acceleration-bg

Acceleration af Venture virksomheder

Information om theView

Kom tættere på

Invitationer & inspiration

Abonnér på theViews nyhedsmails, og vær blandt de første der får besked, når vi inviterer gæster til erhvervsevents, og når der er nyheder og inspiration til dig.

DA