Skip to content

Nuværende portefølje

Porteføljevirksomheder i theView Ventures

trustprize-logo-horizontal

Kunde

Trust Prize er skabt for at genskabe offentlighedens tillid til online-konkurrencer og giveaways, og igen gøre dem til en troværdig leads-kanal. Løsningen omfatter en platform samt en standard, der garanterer gennemsigtighed og lovlighed.

trust-prize-portfolio-ill

OPGAVE

Med teknologi og compliance godt på plads kom founder-holdet til theView med henblik på at bringe Trust Prize ud i verden. Vi indtrådte som ansvarlig for hele den kommercielle markedsadgang, fra strategi og Go2Market-plan til kommunikationskanaler og salg. Derudover står vi for at rejse kapital til vækstrejsen.

Indsats

Case
Funding
Acceleration
capital-icons-logo-rgb-landscabe-large-color

Kunde

Capital Icons er en platform for professionel investering i faste ejendomme, med indbygget markedsplads samt syndikerings- og kommunikationsfunktionalitet.

tv-portfolio-capitalicons1

OPGAVE

Capital Icons er en case afledt af den svenske virksomhed Northern Wind Ventures, som theView trådte ind i med henblik på at skabe acceleration på ejendomsinvesterings-området – vi har det fulde ansvar for kommerciel strategi, konceptudvikling samt etablering af platform og planlægning og eksekvering af projektets adgang til det nordiske og internationale ejendoms-investeringsmarked.

Indsats

Case
Funding
Acceleration
homerunbytheview-logo-rgb-color

Kunde

HOMERUN Media har gennem mere end to årtier skabt medieprodukter, såvel til kultur- og underholdningsområdet som til kommercielle formål

tv-portfolio-homerun

OPGAVE

Founder havde i nogen tid ønsket at styrke virksomhedens kommercielle gennemslagskraft og producere mere til profilerings- og marketingområdet, og lod derfor HOMERUN købe af theView, hvorved medie-produktionen blev en del af vores leveranceapparat, samtidig med at vores kommercielle apparat blev en del af HOMERUN – samtidig indtrådte founder, som har stor erfaring i kapitalrejsning, som leder af vores Venture-afdeling.

“theView leverer alt hvad der skal til for at nå sit publikum, fra apps, websites og digital trafik til newsflows, P/R og offline-produkter, og ønskede at styrke sin leveranceevne på video- og filmproduktion – og samtidig arbejder virksomheden med kapitalfremskaffelse. Der var tale om et oplagt match!”

Timm Mehrens, Homerun

Indsats

Case
Funding
Acceleration
gudog-logo
Dogley_logo1_RGB_grey_500px

Kunde

Gudog er en platform for hunde og de mennesker, der elsker dem. Via Gudog finder hundeejere privat pasning, som et langt bedre, mere personligt og mere kærligt alternativ til at få sin hund passet i en kennel, hvor den skal tilbringe det meste af tiden i et bur. 

gudog-computer-guy-dog-1600

OPGAVE

theViews medejerskab i Gudog er vokset ud af vores engagement i Dogley, en dansk virksomhed med samme formål, som vi har været med til at udvikle fra grunden og føre frem til en position som en salgbar digital virksomhed. 

I forbindelse med Gudogs køb af Dogley gennemførte vi en konvertering af vores ejerandele, og trådte ind som medejere af det nye moderselskab. 

Indsats

Case
Funding
Acceleration

Udvalgte exits

Solgte cases og virksomheder

Portfolio

Kunde

Veridens har udviklet et unikt online-værktøj der skaber overblik samt sikrer proces og data, med værditilførsel til hele kæden af standardejere, certificeringsorgan og slutkunder.

tv-product-case-veridens

OPGAVE

theView har leveret strategi, konceptudvikling, revideret aftaleplatform, og løbende sparring til ledelsen vedrørende virksomhedens fremadrettede udvikling. Herunder er der lavet roadmap for udvikling af Veridens’s forretning og services. Fremadrettet er theView primært ansvarlig for Veridens kommercielle profil og aktiviteter, med henblik på at realisere deres fulde vækst- og accelerationspotentiale.

‘Efter flere år med stabil omsætning, kom theView som et friskt pust med skarp fokus på acceleration for at frigøre vores fulde potentiale. Deres kommercielle drive og styrke matcher perfekt med vores solide domænekundskab mod markedets store muligheder, og inspirationen er i top når vi nu sammen med theView tager Veridens ind i fremtiden. Et samarbejde der varmt anbefales!’

Henrik Zagerholm, CEO, Veridens

Indsats

Case
Funding
Acceleration
Mountainfield-logo-trsp

Kunde

Mountainfield køber underbebyggede ejendomme i attraktive nabolag omkring Los Angeles, bygger nyt og sælger ejendommen igen, og deler gevinsten med investorerne.

tv-portfolio-mountainfield

OPGAVE

I forbindelse med et specifikt projekt bistod theView med at finde investorer og præsentere Mountainfield via et digitalt webinar-format – efterfølgende indtrådte vi som medejer af virksomheden, og fik ansvaret for at udvikle og opgradere grund-konceptet med henblik på endnu bedre kommerciel eksekvering.

Indsats

Case
Funding
Acceleration
Sincere_Aquaculture_logo_with_text_smaller_background_8000_360x

Kunde

Sincere Aquaculture arbejder for bæredygtig akvakultur via teknologi, der giver databaseret undervands-indsigt, og dermed mulighed for at optimere driften af dambrug.

tv-portfolio-sincere-aquaculture

OPGAVE

Sideløbende med den endelige udvikling af virksomhedens første prototype kontaktede founderne theView med henblik på at blive klar til næste etape, nemlig at søge investorer til acceleration af business case’en samt opnå kommerciel eksekveringskraft. Efter gennemførelse af strategisk afklaring indtrådte theView i ejerkredsen, og bistår med den fortsatte udvikling af forretningen.

Indsats

Case
Funding
Acceleration
infolink_logo_rgb_color_landscape_200px

Kunde

iCon C5 Ejendom blev udviklet som et branche add-on modul til Microsoft Dynamics C5. Løsningen er designet til at understøtte administratorer af bygninger.

tv-portfolio-c5-body

OPGAVE

theView blev hyret af Infolink til at købe C5 Ejendom, udvikle sagen og sælge det under varemærket iCon C5 Ejendom. Efter at have fundet en køber, blev forhandlingerne foretaget på vegne af sælger. Handlen blev indgået med selskabet Datasign, som overtog aktiviteterne, kunder, medarbejdere og IP efter aftaleindgåelse.

Indsats

Case
Funding
Acceleration
MA_02_small

Kunde

Marine Alignment udvikler og sælger shipload- og ballast edb-systemer til den maritime sektor. Virksomheden har eksisteret i mere end tre årtier, og leverer løsninger på verdensplan.

portfolio-marine-alignment

OPGAVE

Efter at have strømlinet strategi og accelereret firmaet fik theView til opgave at sælge alle aktier i Marine Alignment A/S. Efter vellykkede forhandlinger blev virksomheden solgt til Kockumation Group i Sverige.

Indsats

Case
Funding
Acceleration
autooffer-logo-1

Kunde

AutoOffer er den eneste full-service omvendt auktion på nye biler i verden.

portfolio-autooffer

OPGAVE

theView har været partner i firmaet siden grundlæggelsen. theView har fundet investorerne, lavet strategi, produktudvikling og business acceleration. Ud over dette har theView været en del af advisory-boardet, og fungeret som mentor for grundlæggeren.

Som iværksætter, har du brug for gode folk omkring dig til at lave dine drømme til virkelighed. theView har fra dag ét leveret strategisk og operationel støtte i form af at finde investorer, bygge og skabe en verdensklasse-platform, og dag til dag support og mentorordning. Jeg kan anbefale theView som accelerator og mentor for alle, der har brug for business acceleration.

Søren Malmskov, Founder, AutoOffer

Indsats

Case
Funding
Acceleration

Har du behov for flere kunder?

Kom tættere på

Invitationer & inspiration

Abonnér på theViews nyhedsmails, og vær blandt de første der får besked, når vi inviterer gæster til erhvervsevents, og når der er nyheder og inspiration til dig.

DA