Skip to content

Udvalgte referencer

Kundecases fra theView Agency

Cases

Kunde

GEMINI er eksperter i brandede produkter i den fysiske verden – fra skiltning og profilbeklædning til merchandise og egne, brandede salgsvarer

tv-product-case-gemini

OPGAVE

GEMINI er en erfaren virksomhed inden for brandede produkter – theView har ydet bistand i nytænkning af forretningens markedsposition. Processen udmøntede sig i udvikling af salgs- og marketingstrategi og omfatter desuden ledelsesstøtte i implementering af de nye planer. 

“GEMINI er en solid, etableret virksomhed, men jeg trængte til at udfordre mig selv og havde lyst til at løfte GEMINI endnu højere. Til det havde jeg brug for en samarbejdspartner, som var villig til at stille sig ved min side og tage medansvar. Sammen med Jakob Krarup og theView har vi genopfundet vejen frem og er i fuld gang med at gennemføre de nye planer for vores fremtid.”

Henrik Mikkelsen, CEO, GEMINI

Indsats

Business
Marketing
Sales
jd

Kunde

JD Logistik håndterer alt det praktiske omkring inventar og indbo for virksomheder og private – flytning, opbevaring og håndtering

tv-product-case-jdlogistik

OPGAVE

I forbindelse med udvikling af forretningen med henblik på generationsskifte har theView hjulpet med at udvikle en ny strategi samt leveret støtte og styring i gennemførelsen af den. Opgaven omfattede også ny hjemmeside og visuel identitet inkl. logo.

“Oprindeligt hed vi JD Transport og arbejdede kun for erhvervskunder. I dag kan vi meget mere. Har det med inventar at gøre – håndtering, flytning, opbevaring med mere – så skal man tage fat i os. Med theView’s hjælp fik vi dette service-løfte gjort kommercielt og udtrykt det i navn, identitet og hjemmeside. Nu afspejler alle aspekter af virksomheden hvem vi er.”

Jørgen Ditlev, CEO, JD Logistik

Indsats

Business
Marketing
Sales
forsvaret-logo

Kunde

Det danske forsvar indeholder mange divisioner. theView har arbejdet for HRPD, FKIT og FRT.

tv-case-danish-defense

OPGAVE

Arbejdet med det danske forsvar strækker sig over en årrække, og inkluderer arbejde med at gennemføre statslig lovgivning, udvikling og implementering af ny IT-strategi, og støtte kommunikationen ved at udvikle et nyt logo, og implementering af en ny hjemmeside.

Indsats

Business
Marketing
Sales
dsv-logo

Kunde

DSV er en transport- og rederivirksomhed med en global forsyningskæde. IT er kernen i virksomheden.

tv-cases-dsv1

OPGAVE

Som støtte til fusionen mellem DSV og en 8.000 medarbejdere stærk konkurrent, deltog theView i udviklingen og gennemførelsen af den nye IT-strategi, herunder global-IT og nationale IT-afdelinger. theView arbejdede med CIO, it-ledelse og it-teammedlemmer fra hele verden.

Indsats

Business
Marketing
Sales
Logo_v1_rgb_transparant

Kunde

Discover er ejet af John Wiley and Sons, Inc. hvilket giver dem mulighed for at trække på en omfattende international erfaring, når de udvikler HR værktøjer og attestere fagfolk.

tv-case-discover

OPGAVE

Opgaven var facilitering af udviklingen af salgs- og marketingplaner, herunder definition af specifikke kommercielle projekter, der skulle accelerere virksomheden. Som led i dette arbejde skulle vi støtte og udvikle en øget kommerciel kultur.

“Gennem arbejdet med theView har vi formået at udvikle en mere kommerciel tilgang. Det håndgribelige output er specifikke salg- og marketingprojekter og -planer. Disse er allerede delvist gennemført og har spillet en vigtig rolle i at sætte Discover på en vækst bane!”

Jens Damsholt, Director, Discover

Indsats

Business
Marketing
Sales
Cases

Kunde

Softworld er den største udbyder af kurser i visuel software i Skandinavien. Softworld er den eneste udbyder af disse kurser i Danmark, der er certificeret af både Adobe og Apple.

tv-case-softworld-body

OPGAVE

Som rådgiver for den administrerende direktør har theView deltaget i fastlæggelsen af strategien og de kommercielt støttede planer. theView har også haft en meget aktiv rolle i salgsledelsen og udførelsen af deres markedsføring.

“Jeg kan takke theView for realisering af vores strategi og måden, vi kommunikerer på. De har også sikret vores visuelle identitet og gjort, at vores hjemmeside afspejler, hvem vi er og hvad vi vil.”

Puneet Oberoi, CEO, Softworld

Indsats

Business
Marketing
Sales
Cisco-logo

Kunde

Cisco er en af de førende it-infrastruktur selskaber, de leverer kommunikations- og serverløsninger, samt en bred portefølje af tjenester.

tv-case-cisco1-body

OPGAVE

theView har bistået Cisco med at udvikle salgsplaner, og har udført uddannelse af salgsledelsen. theView har også bistået en del af den danske topledelse med forretningsudvikling.

Indsats

Business
Marketing
Sales
tc-cases-strix-logo

Kunde

STRIX er en del af MTG og har en stærk position som tv-produktionsselskab. Produktionerne inkluderer Robinson (Survivor), Ramsays Kitchen Nightmares, Next Top Model og mange andre.

tv-case-strix

OPGAVE

theView har bistået både i udviklingen af STRIX’ strategi og gennemførelsen af den. Dette er sket primært via rådgivning og støtte af den danske direktør.

“Yderst skarp, i analysen af din virksomhed. Hjælper dig med at fokusere på dine udfordringer. Giver en virkelig professionel coaching og inspirerende, relevante indspark for dig og dit team.”

Fredrik Hillerbrand, CEO, Strix Danmark

Indsats

Business
Marketing
Sales
marinealignment

Kunde

Marine Alignment udvikler og sælger shipload- og ballast edb-systemer til den maritime sektor. Virksomheden har eksisteret i mere end tre årtier, og leverer løsninger på verdensplan.

tv-case-marine-alignment-body

OPGAVE

theView har udviklet strategien og støttet virksomheden i strategiudførelsen. Vi har udført salgs- og markedsføringsaktiviteter, og som medlem af bestyrelsen, har vi forberedt selskabet til salg.

“theView har haft en fremtrædende rolle i vores øverste ledelse og været en vigtig aktør i vore internationale salgs- og markedsføringsstrategi. I samarbejde med theView har vi skabt et historisk stærk pipeline af nye forretningsmuligheder.”

Henrik Monberg Carlsen, CEO, Marine Alignment

Indsats

Business
Marketing
Sales
hwl-logo

Kunde

H.W. Larsen er en af Danmarks førende virksomheder indenfor professionelle køkkenløsninger og de leverer alt fra knive til skræddersyet køkkener.

tv-case-hwl-body

OPGAVE

theView har løbende arbejdet med online strategien. theView har også styret og gennemført alle social medie-aktiviteter samt branding, indhold og online-aktiviteter på B2C brandet “Skarp På Mad”.

“theView har støttet H.W. Larsens webstrategi og løftet vores internet platform til et højere niveau gennem deres stærke netværk og viden.”

Bo Larsen, CEO, H.W. Larsen

Indsats

Business
Marketing
Sales
enstall_RGB

Kunde

Enstall leverer sikre og bæredygtige bygningsinstallationer af alle slags, lige fra lav strøm til stærk strøm, energi, kommunikation, IT, AV, overvågning og kontrol.

tv-case-enstall

OPGAVE

theView har et fuldt kommercielt ansvar i Enstall, herunder forretningsudvikling igennem bestyrelsen, samt salg og markedsføring.

“theView har spillet en afgørende rolle i Enstalls forretningsudvikling. Igennem de fire år vores samarbejde har varet, har vi kontinuerligt brudt vores omsætningsrekord, og samtidig øget resultat med flere hundrede procent.”

Rico Djernis, CEO, Enstall

Indsats

Business
Marketing
Sales
RGB_Blue_Type_Horz-1

Kunde

Dominos Pizza er verdens største restaurantkæde og international franchise pizzaleveringsselskab med mere end 10.000 virksomheder og franchise-butikker

tv-case-domino

OPGAVE

theView har for Dominos Danmark optimeret deres brugervenlighed og konvertering på hjemmesiden og iPhone App, og derudover udviklet en iPhone, Android og iPad App.

“theView har været en solid partner i form af konverteringsoptimering og App udvikling. Det er et pålideligt og resultatorienteret bureau, det er en stor gevinst for vores måde at arbejde på.”

Carsten Kjems Falk, Shareholder & Bestyrelsemedlem Domino’s Denmark

Indsats

Business
Marketing
Sales

Har du behov for flere kunder?

Kom tættere på

Invitationer & inspiration

Abonnér på theViews nyhedsmails, og vær blandt de første der får besked, når vi inviterer gæster til erhvervsevents, og når der er nyheder og inspiration til dig.

DA