Skip to content
Markedsføring

DIN MARKEDSFØRINGS-TASKFORCE

Markedsføring der producerer leads og branding af vores kunder

Leverancer

Markedsføringsydelser

Markedsføringsledelse

Lederen af markedsføringen er en central aktør i organisationen. Vedkommende planlægger kommunikationen, styrer markedsføringsressourcerne, koordinerer produktionen og interagerer med topledelse og salg.

De er tilgængelige hos os for en enkelt opgave, på projektbasis eller som interime medlemmer i organisationen.

Markedsføring

Vores markedsføringsagenter udfører specialiserede opgaver, der spænder fra enkelte opgaver til at fungere som en komplet markedsføringsafdeling.

Eksempler er grafik, film, tekstforfatning, websites og app-produktion, SEO, sociale medier, nyhedsstrømme, nyhedsmails og POS materialer.

tv-marketing-what

KUNDERELATIONER TIL DIG

Vores taskforce leverer markedsføringsledelse, visuel identitet og kundekommunikation. Arbejdet omfatter branding, kampagner og løbende interaktion både online og offline.

Aktiviteterne er altid centeret omkring at skabe opmærksomhed om vores kunder og producerer leads til deres salgsfunktion.

Dette arbejde kræver en bred palette af specialister, der er tilrådighed fra theView Agency og vores specialiserede netværk af underleverandører, partnere og freelancere.

tv-marketing-how

GØR DET RIGTIGT FØRSTE GANG

Markedsføring bør gøre virksomheden synlig og introducere potentielle kunder til relevante produkter og serviceydelser.

Når dette gøres med afsæt i en stærk strategi, er det muligt for salgsfunktionen at brillere. Det tillader afmålt markedsføring, der støtter udvalgte mål og sikre en sammenhængende kommunikation, pakket ind i et effektivt og ensrettet design.

Med forretnings- og salgsindsigt, har vores markedsføring-taskforce mange års erfaring i at tackle disse udfordringer.

tv-marketing-why

ENGAGEMENT ER NØGLEN

Hver dag kommunikerer vores markedsførings-taskforce med vores kunders kunder, og sikre at virksomhederne og deres produkter er synlige for kunderne.

Vi begynder med at producere markedsføringsplaner. Begyndende med envejskommunikation (monolog) arbejder vi altid imod at skabe kundeengagement, der fører til reaktion og tovejs interaktion (dialog).

Resultatet er en strøm af kontakter, hvor interaktionen tillader konvertering til kunder. 

tv-icon-sales-bg-200px

Specialister der skaffer kunder og øger omsætningen

tv-icon-business-bg-200px

Virksomhedsledere der øger din indtjening og dit overskud

Kom tættere på

Invitationer & inspiration

Abonnér på theViews nyhedsmails, og vær blandt de første der får besked, når vi inviterer gæster til erhvervsevents, og når der er nyheder og inspiration til dig.

DA