Skip to content
Ledelse

Din ledelses-taskforce

Accelererer vores kunders vækst via kommercielt lederskab

Leverancer

Ledelsesydelser

TOPLEDELSE

Topledelsen står som garant for strategien, og leder og sikrer dens fastholdelse.

Vores erfarne kommercielle topledere står til rådighed som rådgivere og som udøvende ledere på vegne af din virksomhed. Vi deltager i topledelsen, hvis det ønskes, og spiller med på det politiske plan samt i rollen som de ledere, der går foran.

Daglig ledelse

Daglige ledere får arbejdet gjort.

Baseret på den overordnede kommercielle strategi, leverer vores proces- og projektledere handlingsorienterede planer til din virksomhed, og sørger for, at alle aktiviteter eksekveres af de bedst mulige ressourcer. Vi fungerer typisk som et interim medlem af din daglige ledelse på marketing og salg. 

tv-ledelse-what

Acceleration til din virksomhed

Alt det theView Agency gør, handler om den kommercielle del af din virksomhed. Vi sikrer et kommercielt fokus, som begynder og forankres i toppen.

Vores taskforce leverer den ledelse og det lederskab, der kan drive en virksomhed frem via kommerciel acceleration. Vi sikrer, at alle indsatser er afstemt med hinanden og med strategien, og optimerer vores kunders tilbud til markedet ved at tilpasse aktiviteterne til markedets reaktioner.

tv-ledelse-how

De rigtige beslutninger

De bedste beslutninger er baseret på et stærkt ledelsesmæssigt fundament. Dette omfatter strategi, taktik og operationelle planer skabt til at bygge bro mellem markedsefterspørgsel og virksomhedens kerneydelser.

Vores ledende medarbejdere har det som personlig målsætning at udvikle forretningsplanerne, og bistå vores kunder i at føre dem igennem hele vejen til målstregen.

Ved at kombinere dette med din viden om din virksomheds domæne skaber vi grundlag for at træffe de beslutninger, der fører til succes.

tv-ledelse-why

Passioneret lederskab

Vores ledelses-taskforce består af personer med erfaring som administrerende direktører og bestyrelsesmedlemmer. Vi er drevet af trangen til at se virksomheder lykkes, og brænder for at se vores erfaring, lyst til at lede inspirationstrang gøre en forskel for din forretning og din virksomhed.

Efter udarbejdelse af relevante planer i samarbejde med vores kunder, deltager ledelses-taskforcen i at drive din virksomhed i det omfang du ønsker det, enten som rådgivere eller aktive medlemmer af ledelsen.

Fra denne position vil fokus altid være at forretningsledelse, marketing og salg er afstemt og skaber resultater. 

tv-icon-marketing-bg-200px

Specialister der sikrer synlighed og producerer leads

tv-icon-sales-bg-200px

Specialister der skaffer kunder og øger omsætningen

Kom tættere på

Invitationer & inspiration

Abonnér på theViews nyhedsmails, og vær blandt de første der får besked, når vi inviterer gæster til erhvervsevents, og når der er nyheder og inspiration til dig.

DA