Skip to content
Agency

Dit market access agency

Udvikler din virksomhed og skaffer flere kunder

Salg & Markedsføring

Forretningsudviklere, reklamebureau og salgsstyrke

Agency leverancer

4

Agency leverancer

processfigur-agency-mobil2
tv-agency-what

Vækst til din forretning

theview Agency leverer den markedsadgang, som skaber vækst for vores kunder.

Vores ydelser omfatter kommerciel udvikling af virksomheden, herunder ledelse og udførsel af markedsføring og salg. I tæt samarbejde med vores kunder udvikler vi en kommerciel strategi og de planer der understøtter den. Derefter giver vi adgang til de specialister, det kræver at eksekvere planerne,  og skaber målbare resultater.

Vi kan levere alt fra at udbedre et enkelt svagt led i din værdikæde,  til at udgøre en komplet marketing- eller salgsafdeling på din virksomheds vegne. 

tv-agency-how

Forøg din kundeportefølje

Formålet med alle vores aktiviteter er at forbedre de forretningsmæssige resultater for vores kunder, herunder øget omsætning og større overskud.

Vores kernekompetence er at stille med et team af kommercielle ledere, kombineret med et marketingbureau og en salgsstyrke, og skabe og optimere markedsadgang for din virksomhed. 

Vi kan udvikle din virksomhed kommercielt, støtte topledelse og daglig ledelse, og gennemføre en effektiv salgsindsats med passende marketingaktiviteter, der skaffer flere kunder til forretningen. 

tv-agency-why

Adgang til en kommerciel taskforce

theview Agency leverer kommerciel ledelse på fleksible vilkår, støttet af en taskforce med specialister der er fokuseret på at levere. Dette giver os mulighed for at eksekvere på dine vegne fra dag ét.

Afhængigt af udfordringen, kan vores taskforce levere alt fra mindre kommercielle opgaver til komplette processer indenfor forretningsudvikling, marketing og salg.

Vores mål er at levere den støtte til ledelse, salg og markedsføring, der skaber vækst hos vores kunder!

Oversigt

Produkter & Serviceydelser

Se hvilke leverancer der er tilgængelige fra theView. 

tv-services-image-link
tv-icon-business-bg-200px

Virksomhedsledere der øger din indtjening og dit overskud

tv-icon-marketing-bg-200px

Specialister der sikrer synlighed og producerer leads

tv-icon-sales-bg-200px

Specialister der skaffer kunder og øger omsætningen

Information om theView

Kom tættere på

Invitationer & inspiration

Abonnér på theViews nyhedsmails, og vær blandt de første der får besked, når vi inviterer gæster til erhvervsevents, og når der er nyheder og inspiration til dig.

DA