Skip to content

Det handler om forretning

Markedsadgang gennem kommercielle ressourcer

At opbygge og få en virksomhed til at vokse kræver mange discipliner. Fællesnævneren er de kommercielle ressourcer, herunder ledelse, kapital, mennesker og kunder. Det er det, vi fokuserer på.

Kapital til forretningsudvikling kan komme fra to kilder. Den ene er fra investorer, og den anden er fra kunder. theview har to forskellige divisioner, en til hver af disse kanaler.

FÅ FLERE KUNDER

theView Agency

theview Agency hjælper kunder med at skaffe kunder og derigennem accelererer deres kommercielle vækst.

Vi leverer en taskforce, som både kan lede og eksekvere, der fokuserer på forretningsacceleration igennem markedsføring og salg. Vores taskforce laver salg og marketingsplaner og sikrer gennemførelsen af disse, og skaber dermed den en øget omsætning og et bedre resultat for vores kunder.

UDVID DIN FORRETNING

theView Ventures

theview Ventures hjælper både nystartede og etablerede virksomheder i at få kapital til at udvide virksomheden.

Vi udvikler forretningsplanen, matcher disse med investorer, og giver adgang til implementerings specialister med de relevante kommercielle ressourcer til at sikre accelerationen. Den værditilførte virksomhed kan efterfølgende sælges helt eller delvist, og dermed give afkast på investeringen.

Oversigt

Produkter & Serviceydelser

Se hvilke leverancer du får adgang til hos theView. 

tv-services-image-link

Kom tættere på

Invitationer & inspiration

Abonnér på theViews nyhedsmails, og vær blandt de første der får besked, når vi inviterer gæster til erhvervsevents, og når der er nyheder og inspiration til dig.

DA