Skip to content
Salg

DIN SALGS-TASKFORCE

Effektivt salg for vores kunder, der fører til øget omsætning

Leverancer

Salgsydelser

SALGSLEDELSE

Salgslederne er istand til at håndtere komplekse salg. De kan planlægge salgsaktiviteter, lede salgspersonale, overvåge pipelinen og koordinere med andre forretningsfunktioner.

De er tilgængelige for en enkelt opgave, på projektbasis eller som interim medlemmer i organisationen.

Salgsaktiviteter

Salgsagenterne gennemfører aktiviteter fra telemarketing opkald til de komplekse forhandlinger.

Opgaver, der kræver stor erfaring, løses typisk af en salgsleder. Mindre komplicerede opgaver leveres af salgsagenter, enten via veletablerede partnerskaber eller i form af interne ressourcer.

tv-sale-what

SÆLGER FOR DIG

Vores taskforce leverer salgsledelse, canvas-arbejde, kundemøder og forhandlinger.

Vi er eksperter i at skabe ny forretning for vores kunder.

Afhængigt af, om opgaven er at erhverve en målrettet strategisk kunde eller at styre hele salgsteamet, kan vi optimere og lede vores kunders salgsressourcer, samt indsætte vores egne salgsspecialister og vores netværk.

tv-sale-how

ADGANG TIL BEST-PRACTICE SALG

Et godt salg handler om det rigtige produkt, på det rigtige tidspunkt, til den rigtige kunde, solgt på vilkår, der skaber profit for sælgeren og tilfredshed for kunden.

Denne form for salg kræver en identification af relevante kundesegmenter, positionering af sælgeren, samt en målrettet og troværdig værditilførsel til kunden, der tillader at handlen kan lukkes.

Dette er ikke nyt, og vi har gjort det for vores kunder, siden vi startede vores virksomhed i 1999.

tv-sale-why

RESULTATER TÆLLER

Salgs-taskforcen nyder godt af mange års praktisk erfaring, når de implementerer vores kunders salgsstrategi – og vi er aldrig holdt op med at forfine denne disciplin.

Topledelsen leverer fokus og mission, marketingledelsen leverer branding og leads. Tilpasset disse kommercielle funktioner, arbejder salgs-taskforcen altid imod de resultater, der retfærdiggør en virksomheds eksistens; tilfredse kunder.

Arbejdet er først gjort, når handlen er lukket.

tv-icon-business-bg-200px

Virksomhedsledere der øger din indtjening og dit overskud

tv-icon-marketing-bg-200px

Specialister der sikrer synlighed og producerer leads

Kom tættere på

Invitationer & inspiration

Abonnér på theViews nyhedsmails, og vær blandt de første der får besked, når vi inviterer gæster til erhvervsevents, og når der er nyheder og inspiration til dig.

DA