Skip to content
Investor

DIN INVESTERINGS-PARTNER

Matcher investorer med skalerbare forretningsmuligheder

Matcher investorer med skalerbare forretnings-muligheder

Leverancer

Investorydelser

FORRETNINGSINVESTERING

Vores erfarne hold validerer forretningsplanen for at sikre det bedst mulige match med investorerne. Det er muligt at investere i en portefølje eller i en bestemt virksomhed.

Vores dealflow består af nyetablerede virksomheder, samt etablerede virksomheder der alle har et vækst- og/eller Game Changer-potentiale.

FORRETNINGSACCELERATION

Vores forretningacceleration omfatter ledelse, markedsføring og salg. Som investor kan du være sikker på, at vi vil tage en aktiv rolle i virksomheden.

Vi tilfører de manglende ressourcer i en opstartsvirksomhed eller etableret virksomhed, samt udvikler forretningsplanerne og leverer i henhold til disse.

SALG AF VIRKSOMHED

Som investor er du på udkig efter den rigtige timing og den rigtige køber til at sikre maksimal profit fra din investering.

Vi støtter exit-processen, forbereder de rigtige materialer, laver planerne, kontakter købere, tager en aktiv del i forhandlingerne og lukker handlen.

tv-investor-what

MULGHEDER MED POTENTIALE

De forretningsplaner, vi leverer, er blevet valideret af erfarne erhvervsfolk.

Vores samarbejde er ikke et uddannelsesforløb. Vi udvælger kvalificerede forretningsplaner bakket op af passionerede og kompetente mennesker. Disse planer er kommercielt optimeret og valideret, inden de udbydes til investorer.

Når en forretningsplan opnår finansiering, tager vi en aktiv rolle i udførselen af den. Vores primære fokus i accelerationen er lederskab og kommerciel støtte, mens vi driver virksomheden ud på markedet.

tv-investor-how

EN HØJERE SUCCESSRATE

Vores rolle er ikke begrænset til bestyrelsen eller topledelsen ligesom de fleste andre venture, inkubator eller accelerator selskaber.

theView Ventures tager en aktiv rolle i alle vores porteføljeselskaber.

Vi tilbyder lederskab, ledelsesstøtte, samt salgs-og markedsføringsarbejde til de virksomheder, som vi har andele i. Det sikrer investorerne en lavere risiko, samt mere indsigt og kontrol. Det begrænser også risikoen for fiasko, da vores team og netværk består af erfarne erhvervsfolk.

tv-investor-why

DET RIGTIGE MATCH

Som investor hos theView Ventures kan du investere i en portefølje eller i en bestemt startup eller en etableret virksomhed. Hos os, vil investorerne finde interessante investeringsmuligheder med højt potentiale. Vi har desuden et koncept, der understøtter passive investorer såvel som aktive investorer.

Baseret på investorens kriterier for investering leverer vi en matchende sag. Hvis investoreren accepterer at modtage yderligere information, vil vi arrangere og facilitere relevante møder og forhandlinger, samt introducere nøglepersonerne.

Bliver vi enige om at fortsætte sammen, tilbyder vi adgang til ressourcer til accelerationen.

tv-icon-acceleration-bg

Acceleration af Venture virksomheder

tv-icon-startup-bg

Funding og acceleration for startups

Kom tættere på

Invitationer & inspiration

Abonnér på theViews nyhedsmails, og vær blandt de første der får besked, når vi inviterer gæster til erhvervsevents, og når der er nyheder og inspiration til dig.

DA