Skip to content
Startup

FINANSERING & MARKEDSADGANG

Finansiering til nystartede virksomheder med stort vækstpotentiale

Leverancer

Startupydelser

FORRETNINGSPLAN

Vi hjælper vores nystartede virksomheder med at optimere forretningsplanen, inklusiv value proposition, markedsvalidering, forretningsmodel og budget, samt planen for markedsføring og salg.

En startup vil drage fordel af vores team’s viden og erfaring, når deres idé bliver kommercialiseret, dokumenteret og pakket i en præsentation, der er attraktivt for investorer.

FORRETNINGSINVESTERING

Vi matcher nystartede virksomheder med de rette investorer. Vi arbejder med en bred vifte af investorer inden for den offentlige og private sektor omfattende acceleratorer, VCs, business angels og kapitalfonde.

Vi tager en aktiv rolle i finansiering- og forhandlingsprocessen for at hjælpe forretningsplanen i at stå så stærkt som muligt med henblik på at opnå finansiering.

FORRETNINGSACCELERATION

Vores accelerationstjenester sikrer nystartede virksomheder en komplet udførende taskforce, som tager en aktiv rolle på et ledelse og/eller kommercielt niveau.

Vi hjælper dig med at administrere og implementere din opstart. Dette omfatter udviklingen af strategien, operationel planlægning, ledelse, markedsføring og salg, der fører til vækst og internationalisering.

tv-startup-what

KAPITAL OG ERFARING

Vi sikrer midler til early stage startups og arbejder dedikeret for at gøre dem til en succes.

Vores meget erfarne team af investorer, mentorer og partnere minimerer risikoen for fiasko.

Vi har en passion for at være game changers og ekspandere virksomheder. Vi elsker tempofyldt vækst, teknologibaserede startups og passionerede iværksættere. Vi tilbyder dem adgang til en fuld palette af kommercielle ressourcer.

tv-startup-how

HØJ SANDSYNLIGHED FOR SUCCES

At finde kapital til nystartede virksomheder er i de fleste tilfælde meget vanskeligt. Det kræver en solid forretningsplan, et meget stærkt hold, og adgang til de rigtige mennesker.

Det er her, theView Ventures kan træde til, optimere og validere en forretningsplan, udgøre det manglende led på holdet og give adgang til investorerne.

Sammen med os, er en startup positioneret meget stærkere og vil fra start have en konkurrencefordel i det boomende startupmarkedet.

tv-startup-why

DEN RIGTIGE PITCH GIVER ADGANG

Det første skridt er at præsentere ideen, konceptet og forretningsplanen for os. Det skal være et skalerbart koncept med en god chance for internationalisering indenfor de første 12-24 måneder.

Vi vil kommercielt optimere og validere forretningsplanen, og i samarbejde med de stiftende partnere, vil vi lave den bedst mulige investorpræsentation.

Når forretningsplanen er gennemarbejdet, vil vi præsentere den for investorerne og deltage i pitch-sessioner.

tv-icon-funding-bg

Forretningsmuligheder for investorer

tv-icon-acceleration-bg

Acceleration af Venture virksomheder

Kom tættere på

Invitationer & inspiration

Abonnér på theViews nyhedsmails, og vær blandt de første der får besked, når vi inviterer gæster til erhvervsevents, og når der er nyheder og inspiration til dig.

DA