Skip to content
Acceleration

ADGANG TIL DIT MARKED

Accelererer virksomheder via adgang til kommercielle ressourcer

Leverancer

Accelerationsydelser

FORRETNINGSFINANSIERING

De fleste virksomheder, der vil skalere, har brug for finansiering til at vækste. Vi kan hjælpe med at forberede en virksomhed til vækst og finde de rette partnere og investorer til at få det til at ske.

Vi hjælper med udarbejdelse af forretningsplanen, med at at finde investorer og med at sikre det bedst mulige udbytte.

FORRETNINGSLEDELSE

Når en virksomhed har uforløst potentiale, kan vi bistå ledelsen i at udnytte denne mulighed for vækst og højere indtjening.

Vi kan tage en aktiv rolle i virksomheden med specialister, der har mange års erfaring med virksomhedsledelse og lederskab.

FORRETNINGSACCELERATION

Når strategien er fastlagt, producerer vi handlingsorienterede forretningsplaner inklusiv taktisk og operationel planlægning.

Baseret på disse planer, støtter vi forretningen med kommercielle teammedlemmer indenfor ledelse, markedsføring og salg. Det sikrer flere kunder.

tv-acceleration-what

FÅ UDBYTTE FOR DIN INDSATS

En start-up eller en eksisterende virksomhed, der samarbejder med theView, bør kende sin kerneforretning, men enhver virksomhed har stærke og svage sider.

De fleste af de virksomheder der fejler, gør det som konsekvens af manglende forretningserfaring eller for få kommercielle kræfter. Det er dette forhold som theView Ventures tilbyder at kompensere for, i de virksomheder vi tager del i.

theView Ventures bliver din partner for at sikre vækst, acceleration og profit til enten ekspansion eller en exit. Derved øger vi sandsynligheden for succes.

tv-acceleration-how

ET KOMPLET HOLD

Med det rigtige hold vil chancerne for succes øges dramatisk. Vi kan styrke holdet ved at tilføre erfaren ledelse, markedsføring og salgspecialister.

Vores platform til acceleration af virksomheder vil hjælpe en virksomhed til at nytænke og optimere strategi, produkter og tjenester. Vi deltager som en aktiv del af forretningen.

Vi gør holdet komplet med et kontinuerligt engagement, der kan levere manglende kommerciel aktivitet og resultater.

tv-acceleration-why

ACCELERERING AF VIRKSOMHEDEN

Analyse af virksomhedens historie, kunder, produkter og tjenester er udgangspunktet. Det afdækker de relevante aspekter af forretningsplanen, og er med til at give os den indsigt, der er nødvendig for at accelerere virksomheden.

Forretningsplanen vil blive manifesteret i en stærk strategi og relevante aktivitetsplaner.

Via vores egne specialister og et omfattende netværk fastholder vi forretningsplanen, skaffer funding, partnerskaber og et kommerciel team til at gennemføre vækst.

tv-icon-startup-bg

Funding og acceleration for startups

tv-icon-funding-bg

Forretningsmuligheder for investorer

Kom tættere på

Invitationer & inspiration

Abonnér på theViews nyhedsmails, og vær blandt de første der får besked, når vi inviterer gæster til erhvervsevents, og når der er nyheder og inspiration til dig.

DA